Hirdetés
Bespájzolva

Csokis keksz makadámia dióval és vörös áfonyával

Hozzávalók

9
darabhoz
+
100 g vaj
100 g cukor
160 g liszt
20 g kakaópor
1 db tojás
½ tk szódabikarbóna
½ tk sütőpor
0.25 tk só
50 g durvára vágott makadámiadió
75 g durvára vágott aszalt vörös áfonya
Bevásárlólistához adom
Hirdetés

Csokis keksz makadámia dióval és vörös áfonyával

Ha nem akartok sokat forgolódni a konyhában, ez a legtutibb döntés, hogy mégis legyen egy tuti keksz otthon reggelire! Hipp-hopp elkészül és elképesztően finom!
Kipróbáltam, jóóó lett!
3
Hirdetés

Hozzávalók

9
darabhoz
+
100 g vaj
100 g cukor
160 g liszt
20 g kakaópor
1 db tojás
½ tk szódabikarbóna
½ tk sütőpor
0.25 tk só
50 g durvára vágott makadámiadió
75 g durvára vágott aszalt vörös áfonya
Bevásárlólistához adom

img_2927.JPG

A vajat a cukorral keverjük habosra, adjuk hozzá a tojást, majd a többi hozzávalót és robotgép segítségével keverjük tésztává. Egy fagyis kanál segítségével adagoljuk ki, majd egy sütőpapírral bélelt tepsire tegyünk 9 db-ot. Lapítsuk meg kicsit a tetejét és süssük 180 fokon 15 percig.

 

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások