Hirdetés

Csokis keksz makadámia dióval és vörös áfonyával

Hirdetés

Csokis keksz makadámia dióval és vörös áfonyával

Hirdetés

Ha nem akartok sokat forgolódni a konyhában, ez a legtutibb döntés, hogy mégis legyen egy tuti keksz otthon reggelire! Hipp-hopp elkészül és elképesztően finom!

Hozzávalók (9 darabhoz)

  • 100 g vaj
  • 100 g cukor
  • 160 g liszt
  • 20 g kakaópor
  • 1 tojás
  • fél teáskanál szódabikarbóna
  • fél teáskanál sütőpor
  • ¼ teáskanál só
  • 50 g durvára vágott makadámiadió
  • 75 g durvára vágott aszalt vörös áfonya

img_2927.JPG

A vajat a cukorral keverjük habosra, adjuk hozzá a tojást, majd a többi hozzávalót és robotgép segítségével keverjük tésztává. Egy fagyis kanál segítségével adagoljuk ki, majd egy sütőpapírral bélelt tepsire tegyünk 9 db-ot, lapítsuk meg kicsit a tetejét és süssük 180 fokon 15 percig.

 

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások