A tonkatsu burger első lépéseként a coleslaw-hoz a káposztákat vékony csíkokra vágjuk, a répát pedig nagy lyukú reszelőn lereszeljük, majd a zöldségeket egy nagyobb tálban összekeverjük.
Az öntethez kikeverjük a majonézt, a tejfölt, a Worcester-szószt, a mézet, sót, borsot, a fokhagymaport, az almaecetet, a sriracha szószt és belefacsarjuk a citrom levét. A kész öntetet a finomra vágott salottahagymával együtt az előkészített zöldségekhez keverjük. Fontos, hogy kicsit ízesebb legyen maga a szósz, mint amilyenre akarjuk a kész coleslaw-t, mert a zöldségek felvesznek ebből az ízből.
A gombát és a hagymát csíkokra vágjuk. Kevés olajon, serpenyőben először megpirítjuk a hagymát, majd a gombán kívül minden mást hozzáadunk. Pár perc főzés után mehet bele a gomba is, és az egészet sűrűre főzzük.
A hússzeleteket nem klopfoljuk, csak folpackot terítünk rá és kicsit kilapítjuk egy edény segítségével. Mindkét felét megszurkáljuk egy villával, és a szélén lévő zsírréteget bevagdossuk picit. Ezután bepanírozzuk, liszt, tojás és zsemlemorzsa sorrendben, és bő kb. 160 fokos olajban megsütjük. Figyeljünk rá, hogy egyszerre csak 2-3 szeletet süssünk, és ha kész, 2 percet pihentessük.
Jöhet az összeállítás: a zsemléket kettévágjuk, az aljukra rakunk egy nagy adag gombaszószt. Erre rápakoljuk a hússzeleteket, majd jöhet egy adag coleslaw és pár szelet bambuszrügy. Végül lezárjuk a zsemlék tetejével, és kész is vagyunk.

- Elkészítési idő: 1 óra