Egy tálban összekeverjük a kuszkuszt és a porcukrot, majd ráöntjük a felforralt tejet és a vaníliakivonatot. Lefedve 6-7 percig hagyjuk állni, ennyi idő alatt megszívja magát a kuszkusz, aztán belekeverjük a vajat. A pirított mogyoróval és a félbevágott eprekkel tálaljuk.
Igazából bármit rápakolhatsz, amit mondjuk egy zabkására tennél. Nagyon hasonlít egy jó tejbegrízre, csak annál százszor megúszósabb.
Hozzávalók
2 főre
A tálaláshoz
Az édes kuszkuszhoz
200 g
kuszkusz
4
evőkanál porcukor
500 ml
tej
2
teáskanál vaníliakivonat
2
evőkanál vaj
1
evőkanál pirított török mogyoró
5 - 6 szem
friss eper
Egy tálban összekeverjük a kuszkuszt és a porcukrot, majd ráöntjük a felforralt tejet és a vaníliakivonatot. Lefedve 6-7 percig hagyjuk állni, ennyi idő alatt megszívja magát a kuszkusz, aztán belekeverjük a vajat. A pirított mogyoróval és a félbevágott eprekkel tálaljuk.
Édes kuszkusz pirított mogyoróval
Ha tetszett az Édes kuszkusz pirított mogyoróval receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!