A kolbászt 1 x 1 mm-es kockákra, a medvehagymát vékony csíkokra vágjuk, majd a megfőtt, áttört és kihűlt burgonyához adjuk a liszttel és a tojással együtt, végül sózzuk, borsozzuk. Az egészet összegyúrjuk, 1 cm-es vastagságúra nyújtjuk, majd egy pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk. Bő, forró olajban aranybarnára sütjük. Salsával fogyasztjuk.
Na, ez az a recept, ami tökéletes nasi egy kis filmezéshez, ha otthon kell maradni. Egyszerű, gyors, igazi pár alapanyagos rágcsálnivaló.
Hozzávalók
3 - 4 főre
Hozzávalók 3-4 főre
80 g
kolbász
7 levél
medvehagyma
400 g
főtt burgonya
300 g
liszt
2 db
tojás
só, bors
olaj a sütéshez
A tálaláshoz
1 üveg
salsa szósz
A kolbászt 1 x 1 mm-es kockákra, a medvehagymát vékony csíkokra vágjuk, majd a megfőtt, áttört és kihűlt burgonyához adjuk a liszttel és a tojással együtt, végül sózzuk, borsozzuk. Az egészet összegyúrjuk, 1 cm-es vastagságúra nyújtjuk, majd egy pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk. Bő, forró olajban aranybarnára sütjük. Salsával fogyasztjuk.
Ha tetszett a Kolbászos-medvehagymás burgonyafánk receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!