A pácolt tarja köretéhez a kaliforniai paprikákat feketére sütjük a grillen néha átforgatva, majd egy tálba tesszük és lefedjük, hogy ledobja a héját. A tarját elővesszük a hűtőből, hogy szoba-hőmérsékletű legyen. A cukkinit hosszában félbevágjuk, sózzuk, borsozzuk, majd meglocsoljuk olívaolajjal. A grillre dobjuk a vágott felületével lefelé és addig sütjük, míg szép csíkos nem lesz, majd félretesszük kihűlni.
Amíg sül a cukkini, elkészítjük a salátadresszinget, amihez az olívaolajat, a citrusok levét, a mustárt, borsot, sót és a mézet egy befőttesüvegbe tesszük. A citrusos ízjegyek az IPÁ-nak is nagyon jól állnak. A zöldfűszereket összeaprítjuk a fokhagymával együtt és ezt is belekeverjük a dresszingbe, majd az egészet alaposan összerázzuk.
A cukkinit felszeleteljük, a koktélparadicsomokat elfelezzük, a paprikák héját lehúzzuk, majd felcsíkozzuk és egy nagy keverőtálban összekeverjük. Sózzuk, frissen őrölt borssal fűszerezzük, és reszelünk rá szerecsendiót, majd ráöntjük a zöldfűszeres marinádot. A tarját 180-200 fokos grillre dobjuk, és 12-15 perc alatt egyszer átfordítva készre sütjük. A salátamixet meglocsoljuk egy kevés olívaolajjal, hozzákeverjük a marinált zöldségeket és a megsült tarjával tálaljuk, egy pohár IPA sör társaságában.

Elkészítési idő: 60 perc