Hirdetés

A legjobb vidéki street food helyek, ahol gyorsan ehetsz finomat és sokat

Hirdetés

A legjobb vidéki street food helyek, ahol gyorsan ehetsz finomat és sokat

Hirdetés
A téli magazinunkban sok-sok izgi helyet gyűjtöttünk nektek össze, és kifejezetten nagy hangsúlyt fektettünk a vidéki célpontokra. Budapestről több mint 100, vidékről pedig közel 70 kipróbált helyet ajánlunk, ezekből válogattunk most remek street food helyeket – persze nem mindegyik tipikus utcai kaja, de mindegyik gyors.
Hirdetés

A téli magazinunkban természetesen még ennél is több remek éttermet találtok. 

Ta-Thai Étterem és Wok Bar

Fantasztikusan kedves tulajok, forró levesek, házi tavaszi tekercs és hangulatos kerthelyiség: ezt tudja a Ta-Thai Étterem. Nagy kedvencünk ez a kis étterem Tatán, bár a téli időszakban inkább csak elvitelre javasolt, mert a belső tér elég kicsi. Szinte minden főételt 2000 Ft alatt kínálnak. A házi tavaszi tekercset ne hagyjátok ki, nekünk ez lett a kedvencünk! Cikkünk a helyről itt. 

A Ta-Thai étterem egy családi vállalkozás. Fotó: Kalas Györgyi

Cím: 2890 Tata, Nagykert utca 10.

Pizza, Kávé, Világbéke – Debrecen

A különleges római pizzák lelőhelye Miskolc után Debrecenben is hódít. A minőséget az encsi Anyukám Mondta csapata biztosítja. Minden helyben készül, a pizza mellett a kávé és a fagyi is főszerephez jut. 20-25-féle pizzát sütnek, ebből mindig elérhető egyszerre legalább 10-15, a választékra tehát nem lehet panasz. Cikkünk a helyről itt. 

Fotó: Pizza, Kávé, Világbéke – Debrecen

Cím: 4024 Debrecen, Csapó utca 2.

FogPifkáló 

A busók földjén is van létjogosultsága a street foodnak. Hatalmas adagokra és kedves kiszolgálásra lehet náluk számítani. A húspogácsák és hamburgerzsemlék házi készítésűek, de egy omlós konfitált kacsacombért is érdemes betérni hozzájuk.

Fotó: Fogpifkáló /Facebook

Cím: 7700 Mohács, Szabadság utca 18.

A Leves  

A Miskolc híres-hírhedt Déryné utcájában található hely lüktető, üde és lendületes színfoltja a város gasztronómiai életének. Az étterem csapata felkészülten várja a vendégeket: a megszokott hazai ízektől az egészen extrém ízvilágú leveseken át, street food szendvicsekkel és naponta megújuló kínálattal állnak rajtra készen.

Fotó:A Leves /Facebook

Cím: 3525 Miskolc, Déryné utca 4.

Cvekedli Tésztabár 

Habár Gabulya Eric és Máté Michelin-csillagos éttermekben is dolgoztak, mégis a szülővárosukban nyitottak tésztabárt a helyiek és a turisták legnagyobb örömére. A jól ismert magyar tésztaételek, úgymint a káposztás, a krumplis vagy a túrós tészta újragondolva kerülnek ki a kezeik közül, és hát egészen zseniálisak!

Fotó: Cvekedli/Facebook

Cím: 4400 Nyíregyháza, Dózsa György utca 61.

Ha tetszett ez a cikk, akkor szerezzétek be a legújabb téli magazinunkat itt, amiben még több helyet találtok majd, amit ti is felzabálhattok idén télen! 

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?