Konyhai praktikák

Miértleszmindenjobb,havörösboriskerülalábasba?

Az Okos tippek a konyhában támogatója:
Tartalom szponzorációs logó

Van az a pillanat főzés közben, amikor a poharadban ott ring egy jó korty vörös, a lábasban pedig már rotyog a ragu, amibe szintén került egy löttyintésnyi. Nem nagy újdonság, hiszen a pörkölt, a marharagu vagy a bolognai szósz vörösboros változata régóta alap a konyhában. De kevesen gondolnak bele, miért működik ilyen jól.

Ha tetszett a Vörösbor főzéshez – tippek és tévhitek cikk, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!