A krémhez a tojássárgájákat egy lábasban elkeverjük a kristálycukorral és a vaníliás cukorral, majd hozzászórjuk a búzadarát, a lisztet, és csomómentesre keverjük egy kevés tejjel. Jöhet hozzá a többi tej, és állandó kevergetés közben, közepes lángon pudingállagúra főzzük, majd lefedjük egy műanyag fóliával, hogy ne bőrösödjön meg a teteje, és a hűtőbe tesszük lehűlni.
A tésztákat enyhén lisztezett felületen kinyújtjuk egy tepsi hátuljának a méretére (30 x 40 cm), sütőpapírra rakjuk, és ezzel áthúzzuk a tepsire, majd 185 fokra előmelegített sütőben 6-8 perc alatt megsütjük az első, aztán a második tésztát is.
A vajat és a porcukrot kihabosítjuk, és 4-5 részletben hozzákeverjük a kihűlt krémalapot.
A megsült tésztákat kettévágjuk. Az egyik tésztalapra kenjük a krém felét, erre jön egy másik tészta, majd a lekvár, még egy tészta, majd krém, és végül az utolsó tésztalappal zárjuk a sort. Lefóliázzuk a sütit, és hűtőbe rakjuk 1-2 éjszakára, hogy megpuhuljanak a rétegek.
Másnap a máz hozzávalóit egy lábasban összemelegítjük, majd a sütire csorgatjuk és elsimítjuk. Hűtőbe tesszük, és amikor a máz megdermedt, szeletelhetjük is a sütit.

- Elkészítési idő: 2 óra
- Sütési idő: 6-8 perc/lap
- Pihentetés: minimum 1 éjszaka