A répát nagy lyukú reszelőn lereszeljük, és belerakjuk egy lábasba. Annyi vízzel öntjük fel, amennyi épp ellepi. Közepes lángon 10 percig főzzük, majd elzárjuk, és hagyjuk kihűlni.
Ezután a többi hozzávalót egy aprítógépbe rakjuk az eperrel és a répával együtt, majd leturmixoljuk. Ha túl sűrűnek találjuk, hígítsuk egy kevés vízzel.
Ősszel és télen mindig kell a vitaminpótlás, úgyhogy a reggeli gyümölcslevet cseréljétek le egy gazdagabb, zöldséges verzióra, ami még egészségesebb, ráadásul az ízekkel is szabadon játszhattok, így tuti nem unjátok meg!
Hozzávalók
4 - 6 főre
3 - 4 szál
sárgarépa
víz
2 db
alma
1 db
banán
0.5 db
citrom leve
2 db
narancs frissen facsart leve
400 g
fagyasztott eper
2 ek
méz (vagy ízlés szerint)
Az epret kivesszük a fagyasztóból.
A répát nagy lyukú reszelőn lereszeljük, és belerakjuk egy lábasba. Annyi vízzel öntjük fel, amennyi épp ellepi. Közepes lángon 10 percig főzzük, majd elzárjuk, és hagyjuk kihűlni.
Ezután a többi hozzávalót egy aprítógépbe rakjuk az eperrel és a répával együtt, majd leturmixoljuk. Ha túl sűrűnek találjuk, hígítsuk egy kevés vízzel.
Epres multivitamin ital, ahogy Lilla készíti
Ha tetszett az Epres multivitamin ital receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!