A Sloppy Joe hamburger ragujához egy serpenyőben, magas hőfokon megpirítjuk az olajon a darált húst, majd ha jól lepirult, jöhet rá a finomra vágott vöröshagyma, a mustár és 50 ml passata is.
Sózzuk, borsozzuk és hozzáadjuk a BBQ-szószt, a Worcestershire-szószt és a felszeletelt fokhagymát. Ha egy kicsit lepirultak a serpenyőben az alapanyagok, felöntjük a maradék passatával és a vízzel. 30 percig főzzük a ragut, hogy jól besűrűsödjön.
A salsához a petrezselymet finomra aprítjuk, a paradicsomot és az uborkát pedig felvágjuk 0,5 cm-es kockákra, és egy kis tálban összekeverjük a finomra vágott vöröshagymával.
Elkeverjük sóval, borssal és az olívaolajjal.
A hamburgerbucikat félbevágjuk és egy serpenyőben megpirítjuk a vágott felületüket a vajon. Mindkét hambi aljába jöhet egy-egy levél fodros saláta, megpakoljuk a darált húsos raguval, a tetejére kanalazunk az uborkás salsából és végezetül rárakjuk a kobakot.

- Elkészítési idő: 40 perc