A leveles tésztát 15 db kb. 10 x 5 cm-es, hosszúkás csíkra vágjuk. Lekenjük őket ketchuppal, majd rácsavarjuk a virslikre. Vékonyan megkenjük a tetejüket is ketchuppal, és megszórjuk szezámmaggal. 180 fokra előmelegített sütőben 20-25 perc alatt készre sütjük. Hagyjuk langyosra hűlni, és már falhatják is a gyerkőcök.
A gyerekek imádják ezt a nasit, ami tökéletes tízóraira is! Csináljatok belőle dupla adagot, mert másnap is szuper elviteles kaja.
Hozzávalók
15 darabhoz
1 csomag
élesztős leveles tészta
(400 g-os kiszerelés/csomag)
70 g
ketchup
15
db, kb. 5-7 cm-es minivirsli
(kb. 300 g)
2 ek
szezámmag
A leveles tésztát 15 db kb. 10 x 5 cm-es, hosszúkás csíkra vágjuk. Lekenjük őket ketchuppal, majd rácsavarjuk a virslikre. Vékonyan megkenjük a tetejüket is ketchuppal, és megszórjuk szezámmaggal. 180 fokra előmelegített sütőben 20-25 perc alatt készre sütjük. Hagyjuk langyosra hűlni, és már falhatják is a gyerkőcök.
Mini ketchupos hot dog
elkészítési idő: 35 perc
Ha tetszett a Mini ketchupos hot dog receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!