Az egyik leveles tésztát lisztezett deszkán kb. 1 mm vékonyra nyújtjuk (sokat nem tudunk rajta nyújtani, de a cél, hogy jó vékony legyen), majd félbevágjuk a rövidebbik oldal mentén. A két felet feltekerjük, majd kettévágjuk és a vágási felülettel kifelé felcsavarjuk. A végeit a tekercs alá hajtjuk és berakjuk egy muffinsütő mélyedéseibe. A másik tésztával is ugyanígy járunk el, majd a muffinsütőt betoljuk 200 fokra előmelegített sütőbe, és kb. 25 perc alatt aranybarnára sütjük a cruffinokat. Mikor kihűltek, kivágjuk a közepüket.

A krémhez a krémsajtot kikeverjük a porcukorral, majd márványosan belekeverjük az eperlekvárt, és kicsi csillagcsöves nyomózsákba rakjuk, majd a muffinok közepébe nyomjuk a krémet, és porcukorral megszórva tálaljuk.
