A tésztához a lisztet, a sót és a kakaóport egy tálba mérjük, és összekeverjük. A tejben elkeverjük az élesztőt, a liszthez öntjük, majd mehet bele a cukor és a tojás is. Elkezdjük összekeverni a tésztát, majd amikor összeállt, beledolgozzuk a vajat, és bedagasztjuk. Cipóvá formázzuk és 1 órát kelesztjük.
A töltelék hozzávalót összekeverjük.

A megkelt tésztát lisztezett felületen kb. 40 x 25 cm-esre nyújtjuk, és 12 egyenlő négyzetre vágjuk. A közepükre kanalazunk 1-1 bő evőkanálnyi tölteléket, összecsípjük a végüket, kicsit összenyomkodjuk, és cipót formázunk belőlük. Egy kör alakú sütőtálba rakjuk a bucikat, és letakarva 1 órát kelesztjük.
Mikor megkeltek, lekenjük őket tojással, megszórjuk a nagy szemű szórócukorral, és 175 fokos sütőben 35-40 perc alatt készre sütjük.
