A jalapenós-sajtos csiga elkészítésének első lépéseként lereszeljük a sajtot, a jalapenót pedig apró kockákra vágjuk. A leveles tésztát kitekerjük és megkenjük krémsajttal úgy, hogy a hosszabbik oldala nézzen felénk, és a felső 2 cm-t üresen hagyjuk. A megkent részt megszórjuk a jalapenóval és a reszelt sajttal. Szorosan feltekerjük, és 30 percre fagyasztóba tesszük, hogy könnyebb legyen szeletelni.
Ezután 2 cm-es korongokat vágunk belőle és sütőpapírral bélelt tepsire fektetjük. 200 fokra előmelegített sütőben 12-15 perc alatt készre sütjük a csigákat, majd 10 percet várunk, hogy a forró sajt ne égesse meg a szánkat. ;)

- Elkészítési idő: 10 perc
- Pihentetés: 40 perc
- Sütési idő: 12-15 perc
Péksüti vadászaton vagy? A jalapenós-sajtos csiga mellett próbáld ki a többi finomságot is!
2-féle roló: cheddaros BBQ és málnás-lime-os