
Receptek
Kelbimbófőzelék
Ha megjelenik a kelbimbó a piacon, rögtön rávetem magam. Minden formában imádom, de főzelékként készítve az egyik kedvencem. Bár semmi bajom a liszttel történő sűrítéssel, ez a főzelék saját magával és egy kevéske főtt krumplival van sűrítve, ráadásul a feltét is kelbimbó, sült verzióban − gluténmentes, krémes, zöld és kelbimbós kaja!
Hozzávalók
4 főre
80 dkg
kelbimbó
30 dkg
burgonya
5 dkg
vaj
1 fej
vöröshagyma (nagy)
3 dl
zöldségalaplé
1 fej
fokhagyma
2 mk
őrölt görögszénamag
só
bors
A díszítéshez
olívaolaj
petrezselyem

Ha tetszett a Kelbimbófőzelék receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!
Címkék, kategóriák
Címkék, kategóriák
Megfőzték, értékelték
Legfrissebb receptek
Összes recept
Legfrissebb receptek
Összes recept