
Húsételek
Mennyeiszuvidoltcsülök
Sous vide ügyben nem szeretnék sokat okoskodni, van még mit kitapasztalnom, a csülök esetében a lényeg annyi, hogy 58-63ºC között készüljön, mégiscsak sertéshúsról van szó.
Hozzávalók
4 főre
1 db
kisebb kicsontozott sertés vagy mangalica csülök
3 tk
római kömény
1 tk
füstölt paprika
4 gerezd
fokhagyma
2 ág
rozmaring
4 db
babérlevél
só
frissen őrölt fekete bors
2.5 dl
barna sör
2 dl
húsleves
3 dkg
vaj

Ha tetszett a mennyei szuvidolt csülök receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!
Címkék, kategóriák
Címkék, kategóriák
Megfőzték, értékelték
Legfrissebb receptek
Összes recept
Legfrissebb receptek
Összes recept
Receptválogatások
Összes cikk megtekintése
Receptválogatások
Összes cikk megtekintése