A sárgarépa zöldjét levágjuk, alaposan megmossuk a répát és a zöldjét is, majd a zöldjét félretesszük. A fehér spárgát meghámozzuk.
A répát félbevágjuk hosszában, meglocsoljuk a kókuszolajjal, majd a 200 fokra előmelegített sütőbe tesszük 10 percre. Ezután hozzátesszük a spárgát, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk a chilipehellyel, meglocsoljuk a mézzel és hozzátesszük a mandulát. Alaposan összeforgatjuk, majd visszatesszük a sütőbe még 10 percre. Amikor kész a sült zöldség, megszórjuk egy kis csokor aprított sárgarépazölddel.
A csirkemellet kb. kisujjnyi vastag szeletre vágjuk szét, és alaposan átdörzsöljük a fűszerkeverékkel (ha a fűszerkeverék nem tartalmaz sót, akkor sózzuk). Egy grillserpenyőben magas hőfokon oldalanként kb. 3-4 perc alatt lepirítjuk a csirkét. A sült zöldségekkel kínáljuk.
Elkészítési idő: 25 perc
