A csirkeszárnyakat megmossuk, megtisztítjuk, eltávolítjuk a szárnyvégeket, így „v” alakú csirkeszárnyakat kapunk. Egy tálban elkeverjük a lisztet, a sütőport, sót, borsot, a pirospaprikát, a fokhagyma-granulátumot és a chilit, majd beleforgatjuk a szárnyakat. Az air fryert 200 fokra melegítjük, elhelyezzük benne a szárnyakat, és 16-18 perc alatt aranybarnára készítjük őket.
Amíg sülnek a szárnyak, egy tálban kikeverjük a páchoz az olvasztott vajat, a paradicsomszószt, a sriracha szószt és a mézet. A kész csirkeszárnyakat megmártjuk a pácban, és friss, aprított újhagymával megszórva tálaljuk.

- Elkészítési idő: 30 perc
Ezek a szuper csirkés receptek is érdekelhetnek a Street Kitchen oldaláról:
Citrusos-sörös csirkeszárny fűszeres mogyorós nyári salátával
Currys csirkemell fűszeres sült répával és fehér spárgával
Rántott csirkecomb sajtos bundában narancsos kuszkuszsalátával