Street Kitchen

Sajtkrémesbesütöttcsirkecomb

Sajtkrémes besütött csirkecomb

Hozzávalók
400 g
csirkefelsőcomb-filé
só, bors
30 ml
étolaj
200 g
tömlős sajtkrém
1 csokor
petrezselyem
1 db
paradicsom
(90 g/db)
0.25 fej
lila hagyma
(100 g/fej)
1 gerezd
fokhagyma
120 g
reszelt trappista sajt
A tálaláshoz
180 g
b minőségű rizs

Elkészítés

A sajtkrémes csirkecombhoz először a combokat sózzuk, borsozzuk. Olajat melegítünk egy serpenyőben és erős lángon, oldalanként 2-3 perc alatt lepirítjuk a combokat. 

A sajtkrémben elkeverjük a frissen aprított petrezselymet, a kis kockára vágott paradicsomot, a finomra vágott lila hagymát és a zúzott fokhagymát. 

A lepirult combokat egy kis méretű sütőtálba tesszük, megkenjük a sajtkrémmel a tetejét és megszórjuk reszelt sajttal, és 180 fokra előmelegített sütőben 20 percig sütjük, amíg a sajt a tetején meg nem pirul, majd még 5 percet grillfokozaton. 

A rizst enyhén sós, bő, lobogó vízben készre főzzük. Ha elkészült, tányérba szedjük és ezzel tálaljuk a kész csirkecombokat.

  • Elkészítési idő: 35 perc
sajtkremes-csirkecomb
Sajtkrémes besütött csirkecomb (Fotó: Street Kitchen)

Még több sajtos recept a Street Kitchen oldaláról:

Egylábasos paradicsomos-sajtkrémes tészta

Háromsajtos csavart

Sajtos-darált húsos melegszendvics

www.streetkitchen.hu

*Termékmegjelenítést tartalmaz

Gyorsan elkészül és mindenki csípni fogja, mert ezeket a besütött, soksajtos ételeket tényleg szinte mindenki nagyon kedveli.

Hozzávalók

2 főre
400 g
csirkefelsőcomb-filé
só, bors
30 ml
étolaj
200 g
tömlős sajtkrém
1 csokor
petrezselyem
1 db
paradicsom
(90 g/db)
0.25 fej
lila hagyma
(100 g/fej)
1 gerezd
fokhagyma
120 g
reszelt trappista sajt
A tálaláshoz
180 g
b minőségű rizs

A sajtkrémes csirkecombhoz először a combokat sózzuk, borsozzuk. Olajat melegítünk egy serpenyőben és erős lángon, oldalanként 2-3 perc alatt lepirítjuk a combokat. 

A sajtkrémben elkeverjük a frissen aprított petrezselymet, a kis kockára vágott paradicsomot, a finomra vágott lila hagymát és a zúzott fokhagymát. 

A lepirult combokat egy kis méretű sütőtálba tesszük, megkenjük a sajtkrémmel a tetejét és megszórjuk reszelt sajttal, és 180 fokra előmelegített sütőben 20 percig sütjük, amíg a sajt a tetején meg nem pirul, majd még 5 percet grillfokozaton. 

A rizst enyhén sós, bő, lobogó vízben készre főzzük. Ha elkészült, tányérba szedjük és ezzel tálaljuk a kész csirkecombokat.

  • Elkészítési idő: 35 perc
sajtkremes-csirkecomb
Sajtkrémes besütött csirkecomb (Fotó: Street Kitchen)

Még több sajtos recept a Street Kitchen oldaláról:

Egylábasos paradicsomos-sajtkrémes tészta

Háromsajtos csavart

Sajtos-darált húsos melegszendvics

Ha tetszett a Sajtkrémes besütött csirkecomb receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!

Megfőzték, értékelték

Megfőzték, lefotózták

Legfrissebb receptek

Összes recept