Vegetáriánus ételek

Aspanyolokkedvencelőétele:padronpaprika

A spanyolok kedvenc előétele: padron paprika

Hozzávalók
150 g
spanyol padron paprika
3 ek
olívaolaj
2 ek
durva szemű tengeri só

Elkészítés
Egy serpenyőt felhevítünk, beleöntjük az olívaolajat majd szinte feketére pirítjuk benne az apró paprikákat. A megsült padront durva szemű sóval gazdagon megszórva tálaljuk.

www.streetkitchen.hu

A tapas bárok óriási királya a sült padron paprika. :D Egy spanyol előétel, amit kis adagokban fogyasztanak. Teljesen egyszerű elkészíteni és iszonyú finom! :D

Hozzávalók

2 személyre
150 g
spanyol padron paprika
3 ek
olívaolaj
2 ek
durva szemű tengeri só
Egy serpenyőt felhevítünk, beleöntjük az olívaolajat majd szinte feketére pirítjuk benne az apró paprikákat. A megsült padront durva szemű sóval gazdagon megszórva tálaljuk.

Ha tetszett a spanyolok kedvenc előétele: padron paprika receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!

Megfőzték, értékelték

Megfőzték, lefotózták

Legfrissebb receptek

Összes recept