
Vegetáriánus ételek
Caponata,azolaszoklecsója
Az, hogy a rendelkezésre álló nyári zöldségeket összerottyantsuk és lazán befűszerezve elfogyasszuk egy kis friss kenyérrel, nem csak nekünk, magyaroknak jutott eszünkbe, hanem többek között az olaszoknak is. Íme a caponata, ami nevezhető egy szicíliai lecsónak is. Próbára fel!
Hozzávalók
4 főre
8 - 10 ek
olívaolaj
2 db
padlizsán
1 fej
vöröshagyma
1 szál
zellerszár
1 konzerv
koktélparadicsom (vagy sima)
1 marék
színes koktélparadicsom
4 ek
aranymazsola
4 ek
durvára vágott olívabogyó
4 ek
kapribogyó
4 ek
fenyőmag
2 ek
cukor
50 ml
fehérborecet
1 nagy csokor
friss bazsalikom
só, bors

Ha tetszett a Caponata, az olaszok lecsója receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!
Címkék, kategóriák
Címkék, kategóriák
Megfőzték, értékelték
Legfrissebb receptek
Összes recept
Legfrissebb receptek
Összes recept