A lepényekhez a spenótot, a rozmaringág levélkéit, a bazsalikomot és a petrezselymet egy aprítóba rakjuk, felöntjük kb. 100 ml vízzel, és alaposan lezúzzuk. A maradék vízbe belekeverjük az élesztőt, előveszünk egy nagy tálat, belemérjük a lisztet, az olajat, a joghurtot, a cukrot és a sót, majd beleöntjük az élesztős vizet és a zöld fűszeres keveréket is. Alaposan kidagasztjuk a tésztát, majd letakarjuk, és 40 percig kelesztjük. Újra átgyúrjuk, majd 10 részre osztjuk, lisztezett felületen 1-2 mm-esre nyújtjuk, és egyenként megsütjük őket.

Ehhez előveszünk egy nagyobb serpenyőt, rádobunk 1 db kinyújtott tésztalapot, és közepes hőmérsékleten, fedővel lefedve, pár percig sütjük az egyik oldalát. Mikor levesszük a fedőt, szép hólyagos tésztát kell kapnunk, ekkor megfordítjuk, és még kb. 1 percig pirítjuk a lepény másik oldalát is. Ha kész van, nedves konyharuhával beborítjuk, és kisütjük a többi lepényt is.

A mártogatóshoz a görög joghurthoz keverjük a citromlevet, a sót, a borsot, a zúzott fokhagymát és az apróra vágott zöld fűszereket, majd ezzel tálaljuk a naan lepényeket. Kevés fűszeres olajjal lekenve is nagyon finom.