A legjobb reggelik

Sajttal-sonkávaltöltöttbundáskenyér

Sajttal-sonkával töltött bundás kenyér

Hozzávalók
8 szelet
toastkenyér
100 g
tömlős füstölt sajt
8 szelet
edami sajt
(kb. 125 g)
8 szelet
gépsonka
(kb. 100 g)
4 db
tojás
2 csipet
bő olaj a sütéshez

Elkészítés

A sajttal-sonkával töltött bundás kenyér elkészítéséhez a kenyereket összepárosítjuk és mindegyik szeletet megkenjük sajtkrémmel. 4 szelet kenyérre pakolunk 2-2 szelet sajtot és sonkát, majd rátesszük az üres kenyérszeleteket és kissé összenyomjuk. 

Egy keverőtálba ütjük a tojásokat és felverjük a sóval. Egy serpenyőben felmelegítjük az olajat 160-170 fokra, belemártjuk az összetapasztott kenyereket a tojásba és egyből a meleg olajba tesszük, hogy a tojás összefogja az összeillesztésnél. Oldalanként 1-2 perccel számolva megsütjük őket. Egyszerre ne rakjunk sokat az olajba, mert lehűti az olajat és megszívja magát a kenyér, mire megsül. Papírtörlőre szedjük, kicsit lecsepegtetjük és már falhatjuk is.

Sajttal-sonkával töltött bundás kenyér
Sajttal-sonkával töltött bundás kenyér (Fotó: Street Kitchen)
  • Elkészítési idő: 15 perc

Még több bundás kenyérre fáj a fogad? Megértjük! Ha további felturbózott bundás kenyeret is kipróbálnál, itt van még három recept, ami garantáltan le fog venni a lábadról!

Töltött bundáskenyér, ahogy Lajos készíti

Tepsis bundás kenyér

Corn flakes bundás french toast

www.streetkitchen.hu

A Szendvics rovat támogatója:
Tartalom szponzorációs logó

Ha nagyon gizdák akarunk lenni, akkor úgy tegyük le az asztalra, hogy cordon bleu bundás kenyér és figyeljük a reakciókat… :D

Hozzávalók

2 főre
8 szelet
toastkenyér
100 g
tömlős füstölt sajt
8 szelet
edami sajt
(kb. 125 g)
8 szelet
gépsonka
(kb. 100 g)
4 db
tojás
2 csipet
bő olaj a sütéshez

A sajttal-sonkával töltött bundás kenyér elkészítéséhez a kenyereket összepárosítjuk és mindegyik szeletet megkenjük sajtkrémmel. 4 szelet kenyérre pakolunk 2-2 szelet sajtot és sonkát, majd rátesszük az üres kenyérszeleteket és kissé összenyomjuk. 

Egy keverőtálba ütjük a tojásokat és felverjük a sóval. Egy serpenyőben felmelegítjük az olajat 160-170 fokra, belemártjuk az összetapasztott kenyereket a tojásba és egyből a meleg olajba tesszük, hogy a tojás összefogja az összeillesztésnél. Oldalanként 1-2 perccel számolva megsütjük őket. Egyszerre ne rakjunk sokat az olajba, mert lehűti az olajat és megszívja magát a kenyér, mire megsül. Papírtörlőre szedjük, kicsit lecsepegtetjük és már falhatjuk is.

Sajttal-sonkával töltött bundás kenyér
Sajttal-sonkával töltött bundás kenyér (Fotó: Street Kitchen)
  • Elkészítési idő: 15 perc

Még több bundás kenyérre fáj a fogad? Megértjük! Ha további felturbózott bundás kenyeret is kipróbálnál, itt van még három recept, ami garantáltan le fog venni a lábadról!

Töltött bundáskenyér, ahogy Lajos készíti

Tepsis bundás kenyér

Corn flakes bundás french toast

Ha tetszett a sajttal-sonkával töltött bundás kenyér receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!

Megfőzték, értékelték

Megfőzték, lefotózták

Legfrissebb receptek

Összes recept

Receptválogatások

Összes cikk megtekintése