A csípős-savanyú pirított üvegtészta elkészítéséhez először az üvegtésztát forró vízbe áztatjuk. A gyömbért, a fokhagymát és az újhagymát finomra vágjuk. A kínai kel szárát felcsíkozzuk, a leveles részét pedig nagyobb, kb. 3 cm-es darabokra vágjuk. A csiperkegombát is felszeleteljük.
A szósz hozzávalóit egy kisebb keverőtálban kikeverjük.
Egy wokerpenyőt nagy lángon felforrósítunk, beleöntjük az olajat és elkezdjük benne megpirítani a gyömbért, a fokhagymát és az újhagymát. Hozzádobjuk a csillagánizst és a chilipelyhet, majd fél perc pirítás után a darált húst is. Miután megpirult a hús, hozzáadjuk a kínai kelt és a gombát, és 2 percig pirítjuk. Az üvegtésztát lecsepegtetjük, és ezt is a lepirított zöldségekhez keverjük.
Fűszerezzük az előkevert szósszal. 3 percig kevergetve pirítjuk, és készen is van a pikánsan csípős üvegtésztánk kínai kellel. Tálaláskor korianderrel és felkarikázott chilivel díszítjük.

- Elkészítési idő: 15 perc