Hirdetés

7 nap 7 recept: fantasztikus babos receptek

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

„Ez azért nem atomfizika” – Pirner Alma kiakadt Geszler Dorottyára

Dorottya egy diós kosárka elkészítését vállalta magára, azonban főzés közben jött rá, hogy teljesen elfelejtette a diókrém receptjét. Ezek után még egy olyan hibát vétett, amit Alma már nem tudott szó nélkül hagyni.

„Ebben a sorozatban a nőiességét kellett megfognom” – Pásztor Virág Berényi Timi új oldalát mutatja meg

Amikor utoljára láthatták a nézők Berényi Nóra lányát, még egy fiatal, makacs és ambíciókkal teli kamaszlány volt. A színésznő viszont elárulta, hogy a vadonatúj sorozatban Timi már nem teljesen ugyanolyan, mint volt. A Ki vagy te című krimisorozat első epizódja már elérhető az RTL+ streamingszolgáltatónál.

Recept: így készül Roxi nagymamájának málnás hüvelykujj sütije

A Mestercukrász pénteki adásában Roxi a nagymamája egyik jól bevált receptjéhez nyúlt, és olyan kekszet készített, ami mind a három zsűritagot levette a lábáról. A nagy érdeklődésre való tekintettel a versenyző jóvoltából elhoztuk Irén nagyi málnás hüvelykujj receptjét, ami után a családtagjaid garantátlan megnyalják majd mind a tíz ujjukat. Sütésre fel!

Nyerj egy különleges St. Hubertus ajándékcsomagot A mi kis falunkkal – második kör

Úgy érzed, te vagy A mi kis falunk legnagyobb rajongója, aki a pajkaszegiek minden lépéséről tud? Akkor töltsd ki a kvízt és szerezd meg az értékes nyereményeket!

Feltüzeli a tinifiúk érdeklődését a transznemű Brigi

A technikum diákjai – köztük Botond – ellátogattak az autószerelő műhelybe, ahol Brigi vezette be őket a tuning Lada rejtelmeibe, aminek a motorja úgy dorombol állítása szerint, mint egy felizgult gimnazista csaj. A Nagy Fehér Főnök harmadik része már streamelhető az RTL+ felületén.

„Nem lehetett volna a hűség szobrát mintázni róla” – Jimmynek egyszerre több nővel volt viszonya

A zenészlegendát annyian bálványozták, hogy alig tudta levakarni magáról a nőket, így többükkel is intim kapcsolatba került. További részletek A Király című sorozatban, ami már elérhető az RTL+ streamingszolgáltatónál.

Előzetes: Életre kel Osváth Zsolt libája? (12.06.)

A kék csapat versenyzőjének ismét egy olyan alapanyaggal kell dolgoznia, ami a frászt hozza rá, ráadásul egy váratlan esemény még inkább kibillenti a lelki békéjét. Hogy sikerül-e leküzdenie a viszolygását, kiderül A Konyhafőnök VIP következő adásában, 20 órától az RTL-en.

Vendégek lepték el a konyhát, igazi street food fesztivál alakult ki A Konyhafőnök VIP-ban

Elkezdődött a Középdöntő, ahol a versenyzőknek csapatokban főzve kellett pontokért küzdeniük. Az első napon azonnal mélyvízve dobta őket a zsűri, hiszen rendelésre kellett szervírozniuk az ételeket, ráadásul megannyi ismert vendégnek. A második feladatban sem lett könnyebb dolguk, hiszen egy pultnyi édesség várt arra, hogy elkészítsék őket.

Ezeket láttad már?