Szerintünk egy ilyen menüvel nem lehet mellélőni húsvétkor. Az ízletes leves, a fullos sült hús és egy finom süti tökéletesen megállja a helyét az ünnepi asztalon.
Tárkonyos csirkeraguleves teljes kiőrlésű galuskával
Egy egyszerűbb levest hoztunk, hiszen utána jön még jó pár tartalmas fogás. Ez a raguleves igazán íz-, illetve rostgazdag, tuti kezdése lesz a menünek.

Húsvéti báránysült
A bárány nem a leggyakoribb alapanyag, pedig van hagyománya a magyar konyhában. Ez a báránysült tökéletes megkoronázása lesz az ünnepnek, mutatós, laktató és ízletes. Mikor, ha nem húsvétkor készítenétek báránysültet?!

Túrókrémes répatorta-kocka
A répatorta mára már klasszikusnak számít húsvétkor, de ha kicsit más formában készítenétek, akkor ez lesz a ti receptetek. A tetejére túrókrém kerül, ami egy kis plusz fehérjebevitelről is gondoskodik.

Klasszikus sonka házi reszelt tormával, savanyított retekkel és villantós tojásvariációkkal
Ugye nem hittétek, hogy egy fullos húsvéti tálat kihagyunk ebből a válogatásból? Ezen minden rajta van, ami a húsvétoláshoz kell. :)
