A kimagozott cseresznyét összekeverjük egy evőkanál barna cukorral, félretesszük. A tojásokat kihabosítjuk a cukorral. A liszthez adjuk a sót, a vajat és a tejet, összedolgozzuk és ezután hozzáforgatjuk a kihabosított tojást is.
Cseresznyésclafoutis
Ezek a franciák nagyon tudják mitől döglik a légy. Ezt nem is bizonyíthatnánk jobban, mint ezzel a cseresznyés clafoutis recepttel. A hagyományosan cseresznyével készült tejes pitét a csoki tesz még fenségesebbé. Próbáljátok ki!
Hozzávalók
A kimagozott cseresznyét összekeverjük egy evőkanál barna cukorral, félretesszük. A tojásokat kihabosítjuk a cukorral. A liszthez adjuk a sót, a vajat és a tejet, összedolgozzuk és ezután hozzáforgatjuk a kihabosított tojást is.
Ezek is érdekelhetnek:
Ha tetszett a Cseresznyés clafoutis receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!