
A tésztához a tojásokat habosra keverjük a mézzel és a porcukorral, majd mehet hozzá a tej is. Egy tálban összekeverjük a lisztet, kakaóport, sót és sütőport, és hozzákeverjük a tojásos részhez. A tésztát kettéosztjuk és lisztezett felületen mindkét bucit a tepsi méretére nyújtjuk. Sütőpapíros tepsibe helyezzük mindkét kinyújtott tésztát és 180 fokra előmelegített sütőben kb. 20 perc alatt készre sütjük. A krémhez a vaj kivételével mindent csomómentesre keverünk és folyamatos keverés mellett puding állagúra főzzük a krémalapot, hűtőbe rakjuk, kihűtjük, majd hozzákeverjük a vajat.

Az egyik megsült tésztát a tepsi aljára rakjuk, erre rákenjük a krém felét, majd a babapiskótákat 1-2 mp-re a porcukorral elkevert kávéba áztatjuk és kisujjnyi távolságokat hagyva, egymás mellé rakosgatjuk a krémre. A babapiskótákat lekenjük a krém másik felével, egyenletesre elsimítjuk és rárakjuk a másik megsült kakaós lapot. Legalább egy éjszakára hűtőbe rakjuk, hogy megpuhuljon a tészta és összeérjenek az ízek.