A joghurtos rakott karfiol elkészítéséhez az aprított hagymát és fokhagymát, valamint a leszűrt csicseriborsót 5-6 perc alatt lepirítjuk az olívaolajon, felöntjük 150 ml vízzel, majd forrás után turmixgépbe rakjuk a joghurttal együtt, és krémesre zúzzuk. A mártásalapot visszaöntjük a serpenyőbe, hozzáadjuk a darált csirkemellet, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, megszórjuk a chilipehellyel, rárakjuk a mustárt, és addig rotyogtatjuk, amíg besűrűsödik (ez 15-20 perc).
A karfiolt rózsáira bontjuk, majd forrásban lévő, sós vízben háromnegyedpuhára főzzük. A bulgurt egy tésztához hasonló módon, forrásban lévő, sós vízben készre főzzük, majd leszűrjük, és összekeverjük az aprított petrezselyemmel.
Egy 25 x 35 cm-es tepsibe rétegezzük a bulgurt, a ragut és a karfiolt úgy, hogy a felső réteg karfiol legyen. 200 fokra előmelegített sütőben 30 perc alatt készre sütjük.

- Elkészítési idő: 40 perc
- Sütési idő: 30 perc
Csirkemell receptekből nincs hiány, íme néhány a Street Kitchen oldaláról:
Lajos-féle csirkés Cézár-saláta