A kókusztejes pulykacurry alapjához a finomra aprított hagymát, fokhagymát, gyömbért és a szeletelt chilit 5-6 perc alatt átpirítjuk a kókuszolajon, majd hozzádobjuk a csíkozott pulykamellet. Sózzuk, borsozzuk, fűszerezzük curryvel és fahéjjal, majd ráöntjük a kókusztejet, a narancs kifacsart levét és 400 ml alaplevet. Belereszeljük a citrom héját, és addig forraljuk, amíg a pulykamell puhára fő, és a mártásunk besűrűsödik (20-30 perc).
Amikor kész, megszórjuk az aprított korianderrel, és ráfacsarjuk a citrom levét.
A kuszkuszt kétszeres mennyiségű (400 ml), forró, sós alaplében lefedve áztatjuk 5-10 percig, majd a kókusztejes pulykacurry mellé tálaljuk.

Elkészítési idő: kb. 35 perc