Hozzávalók
- 500 g csirkemell filé
- só, bors
- 3 ek olaj
- 250 - 300 g konzerv ananászszelet
- 2 ek currypor
- 500 ml habtejszín
Hozzávalók
- 500 g csirkemell filé
- só, bors
- 3 ek olaj
- 250 - 300 g konzerv ananászszelet
- 2 ek currypor
- 500 ml habtejszín
Az currys csirke elkészítéséhez a csirkemellet 1,5 cm vastag szeletekre vágjuk, és sózzuk, borsozzuk. Egy serpenyőben, oldalanként 3-4 perc alatt, magas hőmérsékleten aranybarnára pirítjuk az olajon a külsejét, majd kiszedjük és félretesszük.
A visszamaradt szafton megpirítjuk a negyedelt ananászt, amíg egy kis színt nem kap. Ekkor jöhet rá a currypor, felöntjük a tejszínnel, visszarakjuk a csirkemellet, és 7-8 percig rotyogtatjuk,
Főtt rizzsel vagy egyéb, tetszőleges körettel tálaljuk.
- előkészítési idő: 15 perc
- elkészítési idő: 10 perc
Ha tetszett a currys-ananászos-tejszínes csirke receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!