A céklás-gombás ragu elkészítéséhez először a tócsnival kezdünk, amihez a krumplikat nagy lyukú reszelőn lereszeljük, a hagymát és a fokhagymát meghámozzuk és felaprítjuk. Összeforgatjuk őket, majd egy tiszta konyharuhába tesszük a keveréket, és alaposan kinyomkodjuk a levét. Ezután mehet vissza a tálba, hozzáadjuk a fűszereket, a tojást és a lisztet, alaposan összedolgozzuk, majd vizes kézzel tenyérnyi, 1 cm magas korongokat formázunk a masszából, és sütőpapírra rakosgatjuk őket. 200 fokra előmelegített sütőben 30 percig sütjük a tócsnikat, félidőben megfordítva őket, hogy a másik oldaluk is jól átsüljön.
A raguhoz az aszalt paradicsomokat apróra vágjuk, majd a chilipehellyel és a zúzott fokhagymával együtt lepirítjuk egy kevés olívaolajon. Ezután hozzáadjuk az apróra vágott hagymát, a gombát és a céklalevelek apróra vágott szárát, majd felöntjük a fehérborral, hozzáadjuk a szecsuáni borsot, a sót, illetve a Worcester szószt. A céklalevelek zöld leveleit csak a legeslegvégén adjuk a keverékhez. Összeforgatjuk, és már kész is: ragut a tócsnik tetejére halmozzuk. A tálaláshoz is használhatunk pár kisebb céklalevelet.

Elkészítési idő: 50 perc