A húsgolyó hozzávalóit összekeverjük és 15 percig állni hagyjuk. A babpüréhez a hozzávalókat egy tálban villával nagyjából összetörjük. A salsához apróra vágjuk a paradicsomot, a hagymát és a koriandert, majd összekeverjük a többi hozzávalóval.
A bekevert húsból kb. 18 kis golyót formázunk. Egy sütésálló serpenyőt felhevítünk a forró grillben és olajat melegítünk benne. Belepakoljuk a húsgolyókat, rácsukjuk a grill fedelét, 4-5 percig így sütjük, majd megforgatjuk őket és további 5-6 perc alatt készre sütjük a húst. Természetesen tűzhelyen is el lehet készíteni a húsgolyókat, de a grill adta füstös ízt nem érdemes kihagyni ebből az ételből. ;)
Ezután a tortillák aljába kenünk 1 evőkanál babpürét, rápakolunk 3 húsgolyót, kicsit megnyomkodjuk, mehet rá a lereszelt sajt, és feltekerjük. Grillen aranybarnára pirítjuk mindkét oldalukat, végül a salsával tálaljuk.

Még több tortillás recept: