Húsételek

T-bonesteakfűszervajjal

T-bone steak fűszervajjal

Hozzávalók
1 szelet
t-bone steak
só, bors
2 ek
olaj
A fűszervajhoz
200 g
puha vaj
1 csokor
friss petrezselyem felaprítva
1 csokor
friss bazsalikom felaprítva (kisebb)
2 - 3 levél
zsálya felaprítva
1 ág
rozmaring felaprítva
3 gerezd
fokhagyma lereszelve
só, bors

Elkészítés
A fűszervajhoz a hozzávalókat egy tálban összekeverjük, és fóliába csomagoljuk úgy, hogy henger alakot kapjunk. Hűtőbe tesszük 1 órára. 
A steak mindkét oldalát sózzuk, borsozzuk, közben felhevítünk egy serpenyőt. Beleöntjük az olajat, és elkezdjük a steaket a csontos részénél sütni. Ezután körbesütjük az oldalait magas hőmérsékleten úgy, hogy mindenhol jól megpiruljon. Ez oldalanként 2-3 perc. Ezután előmelegített, 200 fokos sütőbe rakjuk 8-9 percre.[caption id="" align="alignnone" width="1920"]
T-bone steak[/caption]Kivesszük, hagyjuk állni 10 percet, majd a fűszervajból rakunk rá egy kis darabot, és tálalhatunk is.Ha tetszett a T-bone steak receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

www.streetkitchen.hu

Süssetek steaket a konyhában, nem feltéltlenül kell a grillen! Fontos, hogy az elősütés magas hőmérsékleten történjen, és az is, hogy pihentessétek, ha már megsült!

Hozzávalók

2 főre
1 szelet
t-bone steak
só, bors
2 ek
olaj
A fűszervajhoz
200 g
puha vaj
1 csokor
friss petrezselyem felaprítva
1 csokor
friss bazsalikom felaprítva (kisebb)
2 - 3 levél
zsálya felaprítva
1 ág
rozmaring felaprítva
3 gerezd
fokhagyma lereszelve
só, bors
A fűszervajhoz a hozzávalókat egy tálban összekeverjük, és fóliába csomagoljuk úgy, hogy henger alakot kapjunk. Hűtőbe tesszük 1 órára. 
A steak mindkét oldalát sózzuk, borsozzuk, közben felhevítünk egy serpenyőt. Beleöntjük az olajat, és elkezdjük a steaket a csontos részénél sütni. Ezután körbesütjük az oldalait magas hőmérsékleten úgy, hogy mindenhol jól megpiruljon. Ez oldalanként 2-3 perc. Ezután előmelegített, 200 fokos sütőbe rakjuk 8-9 percre.[caption id="" align="alignnone" width="1920"]
T-bone steak[/caption]Kivesszük, hagyjuk állni 10 percet, majd a fűszervajból rakunk rá egy kis darabot, és tálalhatunk is.Ha tetszett a T-bone steak receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Ha tetszett a T-bone steak fűszervajjal receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!

Megfőzték, értékelték

Megfőzték, lefotózták

Legfrissebb receptek

Összes recept