A szárnyakat sózzuk, borsozzuk, és egy nagy lábasban lepirítjuk az olajon, felöntjük a vízzel, beledobjuk a leveskockát, és fél órát főzzük. Ezután mehet bele a franciasaláta-alap, a tárkony és az ecet, és további 10 percet főzzük. A tejfölt kikeverjük a keményítővel, szépen behabarjuk, és már tálalhatjuk is.
Ha tényleg szinte semmi friss dolog nincs otthon, de egy jó kis ragulevesre vágytok, nézzetek be a fagyasztóba, és használjátok, ami van!
Hozzávalók
4 főre
500 g
csirkeszárny
só, bors
2 ek
olaj
1.5 - 2 l
víz
2 db
leveskocka
700 g
fagyasztott franciasaláta-alap
2 tk
tárkony
2 tk
ecet
3 ek
tejföl
1 tk
keményítő
A szárnyakat sózzuk, borsozzuk, és egy nagy lábasban lepirítjuk az olajon, felöntjük a vízzel, beledobjuk a leveskockát, és fél órát főzzük. Ezután mehet bele a franciasaláta-alap, a tárkony és az ecet, és további 10 percet főzzük. A tejfölt kikeverjük a keményítővel, szépen behabarjuk, és már tálalhatjuk is.
Csirkeszárnyas raguleves franciasaláta-alapból
Ha tetszett a Csirkeszárnyas raguleves franciasaláta-alapból receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!