
Italok
Horchata,amexikóiakkedvencitala
Fellelhető némi különbség a mexikói és a spanyol hűsítő italok között. A spanyoloknál ez a “desszert” földimandulából (chufa) készül, a mexikóiak rizsből készítik, mi pedig kicsit kombináltuk az ízeket. Nagyon édes, jól behűtve kell fogyasztani és nagyjából mindenki imádja odakint. Itthon lehet, hogy kicsit megoszlóbbak a vélemények, de szerintünk szuper, édes hűsítő a meleg nyári napokon. :)
Hozzávalók
3 - 4 főre
100 g
mandula
100 g
rizs
500 ml
víz
3 rúd
fahéj
0.5 db
vaníliarúd
150 g
sűrített tej
150 ml
mandulatej

Ha tetszett a horchata, a mexikóiak kedvenc itala receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!
Címkék, kategóriák
Címkék, kategóriák
Megfőzték, értékelték
Legfrissebb receptek
Összes recept
Legfrissebb receptek
Összes recept
Receptválogatások
Összes cikk megtekintése
Receptválogatások
Összes cikk megtekintése



