Egy hosszúkás pohár aljába rakjuk az instant kávét, a cukrot és a vizet, és tejhabosítóval krémesre habosítjuk. Felöntjük hideg tejjel, belerakunk pár db jégkockát, végül pedig tejszínhabbal és őrölt fahéjjal (vagy kakaóporral) koronázzuk meg.
Elkészítési idő: 5 perc
Ezek a kávéreceptek is érdekelhetnek a Street Kitchen oldaláról:
Tejszínhabos, krémes, nagy adag jegeskávé – igen, ez a frappé. Instant kávéval igazán krémessé tudjátok habosítani az alapot, de természetesen egy eszpresszóval is tökéletes lesz a végeredmény, csak akkor egy kicsit nagyobb adag tejszínhabot érdemel a kávétok!
Hozzávalók
1 főre
1.5 tk
instant kávé
3 tk
cukor
20 ml
víz
200 ml
tej
A tálaláshoz
jégkocka
tejszínhab
őrölt fahéj vagy kakaópor
Egy hosszúkás pohár aljába rakjuk az instant kávét, a cukrot és a vizet, és tejhabosítóval krémesre habosítjuk. Felöntjük hideg tejjel, belerakunk pár db jégkockát, végül pedig tejszínhabbal és őrölt fahéjjal (vagy kakaóporral) koronázzuk meg.
Elkészítési idő: 5 perc
Ezek a kávéreceptek is érdekelhetnek a Street Kitchen oldaláról:
Ha tetszett a Frappé receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!