Street food

Sajtburger-melegszendvics

Sajtburger-melegszendvics

Hozzávalók
500 g
darált sertéshús
só, bors
1.5 ek
olívaolaj
8 szelet
toastkenyér
100 ml
ketchup
8 szelet
lapkasajt
1 db
paradicsom
(90 g/db)
4 db
csemegeuborka

Elkészítés

Így készül a sajtburger-melegszendvics.

A darált sértéshúst négy egyenlő részre osztjuk, majd kilapítjuk és négyzet alakot formázunk belőlük, mindkét oldalukat sózzuk és borsozzuk. Kevés olajon, forró serpenyőben lepirítjuk a húspogácsák mindkét oldalát.

Összerakjuk a szendvicseket a következő sorrendben: egy szelet toastkenyér, ketchup, lapkasajt, húspogácsa, lapkasajt, két vékony szelet paradicsom, csemegeuborka-karikák és toastkenyér. Ezt magas fokozaton összesütjük egy kontaktgrillben, de ne nyomjuk túlságosan össze, mert akkor kevésbé marad szaftos.

sajtburger-melegszendvics-2
Sajtburger-melegszendvics (Fotó: Erdőháti Áron)
  • Elkészítési idő: 25 perc

Végre te is a kezedben tarthatod a frissen megjelent NYÁRI MAGAZINUNKAT, amiben olyan izgalmak várnak, mint a Felzabáltuk! vagy éppen az extrás szülinapi melléklet. 

🥳
 Számos nyeremény és meglepetés mellett pedig olvashatsz egy interjút Zével és Lajossal, amiben a kezdetekről is mesélnek 
🤩
, és természetesen nem maradhatnak el a brutális kaják receptjei sem, 
🍔
 amiket most abszolút a nyárra hangoltunk, hogy minden grillparti tökéletesen alakuljon! Keresd a magazint az üzletekben vagy az SK shopban

www.streetkitchen.hu

Sajtburger és melegszendvics szerelme egyetlen kajában, amibe tuti te is beleesel, arccal előre! :D

Hozzávalók

4 darabhoz
500 g
darált sertéshús
só, bors
1.5 ek
olívaolaj
8 szelet
toastkenyér
100 ml
ketchup
8 szelet
lapkasajt
1 db
paradicsom
(90 g/db)
4 db
csemegeuborka

Így készül a sajtburger-melegszendvics.

A darált sértéshúst négy egyenlő részre osztjuk, majd kilapítjuk és négyzet alakot formázunk belőlük, mindkét oldalukat sózzuk és borsozzuk. Kevés olajon, forró serpenyőben lepirítjuk a húspogácsák mindkét oldalát.

Összerakjuk a szendvicseket a következő sorrendben: egy szelet toastkenyér, ketchup, lapkasajt, húspogácsa, lapkasajt, két vékony szelet paradicsom, csemegeuborka-karikák és toastkenyér. Ezt magas fokozaton összesütjük egy kontaktgrillben, de ne nyomjuk túlságosan össze, mert akkor kevésbé marad szaftos.

sajtburger-melegszendvics-2
Sajtburger-melegszendvics (Fotó: Erdőháti Áron)
  • Elkészítési idő: 25 perc

Végre te is a kezedben tarthatod a frissen megjelent NYÁRI MAGAZINUNKAT, amiben olyan izgalmak várnak, mint a Felzabáltuk! vagy éppen az extrás szülinapi melléklet. 

🥳
 Számos nyeremény és meglepetés mellett pedig olvashatsz egy interjút Zével és Lajossal, amiben a kezdetekről is mesélnek 
🤩
, és természetesen nem maradhatnak el a brutális kaják receptjei sem, 
🍔
 amiket most abszolút a nyárra hangoltunk, hogy minden grillparti tökéletesen alakuljon! Keresd a magazint az üzletekben vagy az SK shopban

Ha tetszett a Sajtburger-melegszendvics receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!

Megfőzték, értékelték

Megfőzték, lefotózták

Legfrissebb receptek

Összes recept