
Receptek
Édesburgonya-főzelékkelbimbóvaléshúsgolyóval
Sültkrumpli, leves, chips, tócsni...már mindenféle kaját készítünk a sima burgonya édes változátából is. Na de hallottatok már az édesburgonya-főzelékről? Eszünkbe jutott, elkészítettük, felturbóztuk kelbimbóval és végül húsgolyókkal tálaltuk! Nyugi, nem tartjuk meg magunknak a receptet, görgessetek lejjebb érte! :)
Hozzávalók
4 főre
A húsgolyóhoz
250 g
darált pulykacomb
120 g
csiperkegomba
1 db
tojás
1 fej
vöröshagyma
1 gerezd
fokhagyma
só, bors
1 csokor
petrezselyem
1 ek
olaj
2 ek
zsemlemorzsa
A főzelékhez
1 kg
édesburgonya
400 g
kelbimbó
1 fej
vöröshagyma
2 gerezd
fokhagyma
50 ml
olaj
1 mk
őrölt kömény
1 tk
pirospaprika
1 mk
só, bors

Ha tetszett az Édesburgonya-főzelék kelbimbóval és húsgolyóval receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!
Címkék, kategóriák
Címkék, kategóriák
Megfőzték, értékelték
Legfrissebb receptek
Összes recept
Legfrissebb receptek
Összes recept