A krumplit megmossuk és 10 percre a mikróba rakjuk. Ezután a nagyobb darabokat elfelezzük, a kicsiket hagyhatjuk egészben, és jó alaposan megpirítjuk az olívaolajon. Rárakjuk a spenótot és az apróra vágott medvehagymát, fűszerezzük, és 1-2 perc pirítás után elzárjuk. Aprított, pirított mandulával tálaljuk.
Ha unjátok már a főtt újkrumplit, akkor csináljátok meg ezt a salátát főételnek vagy köretnek, egy kis grillsajttal, mondjuk.
Hozzávalók
2 főre
30 g
vaj
500 g
apró szemű újkrumpli
2 ek
olívaolaj
1 nagy marék
spenót
1 kis csokor
friss medvehagyma
só, bors
frissen reszelt szerecsendió
pár csepp citromlé
1 ek
pirított mandula
A krumplit megmossuk és 10 percre a mikróba rakjuk. Ezután a nagyobb darabokat elfelezzük, a kicsiket hagyhatjuk egészben, és jó alaposan megpirítjuk az olívaolajon. Rárakjuk a spenótot és az apróra vágott medvehagymát, fűszerezzük, és 1-2 perc pirítás után elzárjuk. Aprított, pirított mandulával tálaljuk.
Ha tetszett a Medvehagymás újburgonya-saláta receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!