A leggyorsabb fánk nem véletlenül kapta ezt a nevet. Mindent összekeverünk, és már süthetjük is! Ehhez először a lisztet egy tálba szitáljuk. Hozzáadjuk a kristálycukrot, a sütőport, a görög joghurtot, a vizet, a tojást, egy csipet sót és az egészet alaposan összedolgozzuk. Az olajat egy lábasban kb. 170 fokra melegítjük, majd belemártjuk a kanalat, hogy a rátapadt tészta könnyen lecsússzon róla, és a tésztából kb. evőkanálnyi galuskákat szaggatunk az olajba. Oldalanként kb. 1,5 perc alatt aranybarnára sütjük őket. Figyeljünk, mert ha elég hely van a fánkoknak, akkor még a forgatásukkal sem kell bíbelődnünk, ugyanis nem kizárt, hogy maguktól megteszik azt.
A megsült fánkokat papírtörlőre szedve lecsepegtetjük, és baracklekvárral együtt tálaljuk.

- Elkészítési idő: 20 perc
Itt van a fánkszezon, de töredelmesen bevalljuk, mi nem csak a farsangi időszakban szeretjük ezt a bombajó süteményt. Ha ti is úgy vagytok vele, hogy egy adag jó fánk bármikor elfér az asztalon, akkor ezeket a fullos változatokat is lessétek meg:
Cartman kedvenc kajája: palacsintatorony fánkkal