A tojáslikőrös tiramisu krémjéhez a tojásokat és a cukrot egy tálban összekeverjük, vízgőz fölött jól felmelegítjük, majd magas fokozaton kihűlésig habosítjuk. Beledolgozzuk a mascarponét és a tojáslikőrt.
A presszókávét összekeverjük a tojáslikőrrel, aztán következik a rétegezés. A tál aljára kevés krémet kenünk, majd mehet egy sor likőrös kávéba áztatott babapiskóta, megint krém, kakaópor, babapiskóta, krém, és így tovább, amíg elfogynak a hozzávalók. A tetejére zárásként egy réteg krém kerüljön, végül kakaópor.
Legalább 3-4 órára hűtőbe tesszük, hogy szépen megdermedjen és összeérjenek az ízek.

Elkészítési idő: 40 perc + hűtés
Még több tiramisu:
Narancsos tiramisu
Almás pités tiramisu-pohárkrém
Vegán tiramisu