A rántott pulykamell elkészítéséhez a pulykamellet vékony szeletekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk. A panírozáshoz összekeverjük a morzsákat, felverjük a tojást egy csipet sóval és borssal, majd a klasszikus módon bepanírozzuk: a hússzeleteket lisztbe, tojásba, majd morzsába forgatjuk. Egy magas falú edényben olajat melegítünk 150-160 fokra, és aranybarnára sütjük őket, majd papírtörlőre tesszük.

A brokkolit rózsáira szedjük, a szárát pedig kisebb darabokra vágjuk, nem kell kidobni, tökéletesen fogyasztható. Bő, sós, lobogó vízbe dobjuk, 3 percig főzzük, majd leszűrjük. Egy serpenyőben felolvasztjuk a vajat, hagyjuk kicsi megbarnulni, majd megfuttatjuk benne az apróra vágott fokhagymát. Belerakjuk a brokkolit, sózzuk, borsozzuk, meglocsoljuk citromlével, és alaposan összeforgatjuk.
A remuládhoz finomra vágjuk a hagymát, a zöldfűszereket és az uborkát, majd összekeverjük a többi hozzávalóval. A rántott húst a brokkolival és a remuláddal tálaljuk.

Elkészítési idő: 40-50 perc
Még több rántott finomság:
Így készíts tökéletes rántott pontyot!
Rántott hússal, sajttal és zöldségekkel töltött tortilla-melegszendvics