A Reuben szendvicset a dresszing elkészítésével kezdjük. Ehhez 1:1 arányban összekeverjük a majonézt és a ketchupot. Hozzáadjuk a tormát, megszórjuk borssal, frissen aprított kaporral, meglocsoljuk a Worcester szósszal, kicsit megsózzuk, és az egészet alaposan összekeverjük. Ízlés szerint teszünk bele cukrot is.
Egy serpenyőt közepes lángon felhevítünk. A kenyereket megkenjük a dresszinggel, az egyik felét megpakoljuk az ementáli sajttal, majd még ennél is több marhasonkát teszünk rá (ez helyettesíthető bármilyen kedvenc sonkával). Erre pakoljuk a savanyú káposztát, amire egy újabb réteg sajt kerül, végül a másik kenyérszelettel zárjuk a sort.

A vajat a serpenyőbe dobjuk, a szendvicsek tetejét megkenjük még egy kis dresszinggel, és ezzel az oldalával lefelé a felforrósodott, vajtól csillogó serpenyőbe tesszük. Mindkét oldalát szépen megpirítjuk, majd még 5 percre 200 fokra előmelegített sütőbe tesszük, hogy tőkéletesen olvadt legyen a sajt, és minden jól átmelegedjen.
Ízlés szerint sült krumplival vagy chipsszel tálaljuk.
Elkészítési idő: kb. 25 perc
