
Tészták
Tavaszimedvehagymásgnocchi
Olaszország egyik zseniális étele a gnocchi amit az Olasz mammák mindig frissen készítenek. Ha azt hinnétek nagy titkok vannak a receptúra mögött, akkor most eloszlatjuk ezt a tévhitet. Pár hozzávalóból szinte pillanatok alatt príma és laktató ételt tudtok az asztalra varázsolni, amihez most a tavasz menő zöldségét, a medvehagymát használtuk fel.
Hozzávalók
1
5 dkg
tökmag
60 dkg
c-típusú burgonya
4 csapott ek
liszt
2 db
tojássárgája
1 nagy csipet
só, bors és szerecsendió
60 g
jó minőségű vaj
2 nagy csokor
medvehagyma
2 ek

Ha tetszett a Tavaszi medvehagymás gnocchi receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!
Címkék, kategóriák
Címkék, kategóriák
Megfőzték, értékelték
Legfrissebb receptek
Összes recept
Legfrissebb receptek
Összes recept