A tepertőt ledaráljuk, vagy aprítógépben alaposan lezúzzuk a négybe vágott hagymával együtt. Az így kapott hagymás-tepertős masszát összekeverjük a vajjal, a mustárral, az apróra vágott chilivel, majd sózzuk és borsozzuk ízlés szerint. Friss pirítóssal, lila hagymával és snidlinggel a legjobb!
Chilis tepertőkrém (Fotó: Street Kitchen)
Elkészítési idő: 15 perc
Ti is imádjátok a tepertős dolgokat? Ezeket próbáljátok ki:
A tepertőkrém alapból is nagyon finom, de ha egy kis chilivel turbózzuk, még jobb lesz a végeredmény!
Hozzávalók
3 - 4 főre
10 g
vaj
250 g
tepertő
1 fej
vöröshagyma
1 ek
mustár
1 db
chilipaprika
só, bors
A tálaláshoz
kenyér
lila hagyma
snidling
A tepertőt ledaráljuk, vagy aprítógépben alaposan lezúzzuk a négybe vágott hagymával együtt. Az így kapott hagymás-tepertős masszát összekeverjük a vajjal, a mustárral, az apróra vágott chilivel, majd sózzuk és borsozzuk ízlés szerint. Friss pirítóssal, lila hagymával és snidlinggel a legjobb!
Chilis tepertőkrém (Fotó: Street Kitchen)
Elkészítési idő: 15 perc
Ti is imádjátok a tepertős dolgokat? Ezeket próbáljátok ki:
Ha tetszett a Chilis tepertőkrém receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!