Hozzávalók
- 250 g tepertő
- 1 ek mustár
- 10 g vaj
- 1 fej nagy vöröshagyma
- só, bors
A tálaláshoz
- kenyér
- lilahagyma
Hozzávalók
- 250 g tepertő
- 1 ek mustár
- 10 g vaj
- 1 fej nagy vöröshagyma
- só, bors
A tálaláshoz
- kenyér
- lilahagyma
A tepertőt ledaráljuk, vagy aprítógépben alaposan lezúzzuk és a hagymával is így teszünk. Az így kapott hagymás-tepertős masszát összekeverjük vajjal, mustárral, majd sózzuk és borsozzuk ízlés szerint. Friss kenyérrel és lilahagymával a legjobb!
Ha tetszett a tepertőkrém receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!