A tojást, a sót, a fahéjat, a vaníliát, a mézet és a joghurtot összekeverjük. A kenyereket egy sütőpapírral bélelt tepsire tesszük, a belsejüket lenyomkodjuk úgy, hogy maradjon egy kb. 1 cm-es peremük.
Egyenletesen elosztjuk a kenyereken a joghurtos keveréket. Ezután megszórjuk az áfonyával, és 180 fokos sütőben 22-25 perc alatt megsütjük.
Ez a szuper egyszerű, tulajdonképpen sült toast tökéletes reggelire, és bármilyen gyümölccsel variálhatjátok.
Hozzávalók
2 főre
1 db
tojás
1
kis csipet só
1 nagy csipet
fahéj
1 tk
vaníliaaroma
2 tk
méz
3 ek
sűrű görög joghurt
4 szelet
toastkenyér vagy vékony szelet kalács
100 g
friss áfonya
A tojást, a sót, a fahéjat, a vaníliát, a mézet és a joghurtot összekeverjük. A kenyereket egy sütőpapírral bélelt tepsire tesszük, a belsejüket lenyomkodjuk úgy, hogy maradjon egy kb. 1 cm-es peremük.
Egyenletesen elosztjuk a kenyereken a joghurtos keveréket. Ezután megszórjuk az áfonyával, és 180 fokos sütőben 22-25 perc alatt megsütjük.
Ha tetszett a joghurtos toast receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!