Hirdetés

3-féle tuti szendvicskrém rohanós reggelekre

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Curtis: Én vagyok a háború, ő meg a béke

Curtisék kapcsolata újabb állomáshoz érkezett: kutyaszülők lettek. A kíváncsi hógombócot minden idők egyik legnagyobb rappere után 2Pac-nek nevezték el. 3 éve bombaként robbant a hír, miszerint a rapper elhagyta családját a profi kosárlabdázó Judit miatt. Egy hajnalban készült lesifotó tanúskodott arról, hogy együtt vannak, amivel azonnal a címlapokra kerültek. Curtis azt mesélte, mikor Juditnak udvarolt, már fél éve nem voltak együtt kedvesével, így nincs szó megcsalásról. A kosárlabdázó lányt nagyon sok támadás érte kapcsolatuk miatt, de kitartottak egymás mellett.

„Feketelyuk volt a fejemben” – Horváth Geri képtelen volt lépést tartani a séfekkel

Sárközi Ákos és Rácz Jenő brutális tempót diktáltak, miközben külön-külön magyarázták a lépéseket a szimultánfőzésükön. Horváth Gergely azonban alig tudta követni őket. Egy-egy elcsípett mondat és a többiektől kért tippek segítették el a főzés végéig.

Megvan a Survivor történetének első szerelmespárja – együtt küzdenek majd a győzelemért

A hazai Survivor történetében először fordul elő, hogy egy szerelmespár – Nóri és Gergő – is megmérettetheti magát. A versenyzők közül csak ők ismerik egymást, senki sem tudja, hogy kikkel fog osztozni ebben az életre szóló kalandban, amely idén a generációk harca lesz. Próbára teszi magát Attila is, akinek eddig a család és a labdarúgás töltötte ki az életét – szeretne rácáfolni a focistákkal kapcsolatos sztereotípiákra, és őszintén, egyenesen küzdeni, hogy példát mutasson gyerekeinek. Zsombor mindig is kereste a kihívásokat. Csak a győzelemre koncentrál, amit általában sikerül is neki. Szerinte ez nem történhet másként a Survivorben sem. Újabb versenyzők mutatkoznak be a hamarosan induló új évad előtt a Fókuszban. 

„Bántalmazott gyerek voltam” – Trokán Nóri húga állandó célpont volt az iskolában

Magyar Elektra senkinek sem szólt arról, hogy próbára teszi magát a The Voice-ban. „Nem tudtam róla, hogy jön, lesokkolódtam rendesen” – mesélte Trokán Nóri, aki a közös családi múltjukról is mesélt. Elektra elárulta, hogy az iskolában állandóan gúnyolták a társai, például azzal, hogy nem olyan sovány, mint a testvére.

Eldőlt, kik csapnak össze A Konyhafőnök Fináléjában

Obersovszky Nóra, Kurta Zsuzsa és Kettel-Fülöp Flóra az első feladatban szeretteikkel főztek együtt, utána pedig a zsűri egyik kedvenc szárnyasát kellett elkészíteniük. Nagy volt a tét, most derült ki, hogy kinek kell távoznia a Finálé kapujában.

Miklósa Erika: Úgy tudsz énekelni, hogy kitekered az embert

Mind a négy coach megfordult és hacolt azért, hogy Gergő az ő csapatába kerüljön. Miklósa Erika már nagyon vágyott egy ilyen produkcióra, Curtis pedig azonnal dalokat szeretne írni Gergőnek, függetlenül attól, hogy kinek a csapatát erősíti majd. Görgess lejjebb, és nézd meg a produkciót!  

Kurta Zsuzsa egész tányérja a kukában végezte

„Nem örülök annak, amit most látok a tányéron” – mondta Sárközi Ákos, amikor megkapta Kurta Zsuzsa ételét a kóstoláson. Állítását tettekkel is alátámasztotta: kidobta az egészet.

Moldován András: Sose gyertek vissza!

A Budapest Retro Élményközpont vállalkozójából szinte harapófogóval kellett kihúzni a számokat, amitől megszólalt a vészharang a Cápák fejében. Végül csontvázak estek ki a szekrényből, amit Moldován András nem tudott tolerálni.  

Ezeket láttad már?