A majonézt, a tejfölt, a tormát, az apróra vágott lilahagymát, sót, borsot, valamint a kis kockákra vágott tojást és tarját összekeverjük. Fogyasztás előtt érdemes hűtőbe tenni, hogy összeérjenek az ízek, majd rárakjuk az elfelezett bagettre, és falatozhatjuk is.
Ha a húsvéti asztalra valami új dolgot akartok felpakolni, akkor ezt tényleg hamar össze tudjátok dobni. A tormás-tarjás tojássaláta maradékmentőnek is jó lehet később.
Hozzávalók
2 főre
2 ek
majonéz
4 ek
tejföl
1 ek
ecetes reszelt torma
1 fej
lilahagyma
só, bors
4 db
főtt tojás
200 g
füstölt, főtt tarja
1 db
nagyobb bagett
A majonézt, a tejfölt, a tormát, az apróra vágott lilahagymát, sót, borsot, valamint a kis kockákra vágott tojást és tarját összekeverjük. Fogyasztás előtt érdemes hűtőbe tenni, hogy összeérjenek az ízek, majd rárakjuk az elfelezett bagettre, és falatozhatjuk is.
Ha tetszett a Tormás-tarjás tojássaláta receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!